‘Hij stierf met zijn harem verzorgenden om hem heen’
10 Mrt 2017

‘Hij stierf met zijn harem verzorgenden om hem heen’

10 Mrt 2017
3-Dit-is-het-einde

Wat is jouw mooiste werkervaring?

Verzorgenden en verpleegkundigen in de ouderenzorg maken veel mee. In de ParticipatieKliniek delen ze die indrukwekkende praktijkervaringen. Zoals deze:

‘Hij stierf met zijn hele harem om hem heen’

“We hadden een teamuitje met de afdeling. Toen we terugkwamen in het verpleeghuis gingen we nog even bij meneer kijken. We hadden allemaal een klik met hem. En hij met ons. Daar zaten we ‘s avonds met 15 verzorgenden en verpleegkundigen om zijn bed heen. En ineens stierf hij. Dat vergeet ik nooit meer. Hij stierf met zijn hele harem om hem heen. Dat was zo mooi. Iedereen bleef tot de familie kwam en samen hebben we afscheid van meneer genomen. De familie was verrast en ontroerd over de betrokkenheid van de medewerkers. Fantastisch om er zo voor mensen te kunnen zijn.”

OPROEP: wat is jouw mooiste werkervaring? Plaats een reactie of deel je eigen ervaring. 

Reageer
Meer berichten
Reacties
Reageer