24 uurs events

Tijdens een uniek 24 uurs event in een leegstaande zorginstelling in Megen leer je nieuwe wegen van je zelf, elkaar en de zorg kennen. Door te ervaren hoe het is om oud en zorgafhankelijk te zijn.

Stap in een onvergetelijke en buitengewoon leerzame ervaring. En ontdek (opnieuw) hoe de ouderenzorg leuker, mooier en beter kunt maken. Natuurlijk voor de mensen voor wie je zorgt, maar ook voor jezelf als zorgprofessional.

Benieuwd hoe het er aan toe gaat in De ParticipatieKliniek? Bekijk dit filmpje maar eens…

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer alle cookies om het te zien.

Kamers boeken?

Wegens succes zijn de unieke 24 uurs events van De ParticipatieKliniek verlengd tot juli 2018. De events zijn bedoeld voor groepen van 45 deelnemers uit één organisatie, zodat zij hun opgedane inzichten op het werk effectief kunnen toepassen en verspreiden. Na de zomer krijgt de locatie waar De Participatiekliniek is gehuisvest een andere bestemming. Belangstelling? Controleer dan hier de beschikbare data!

 • Wat is...?

  De ouderenzorg is sterk in verandering. Dat vraagt om een andere manier van (samen)werken. Welkom in De ParticipatieKliniek!

  Ontdek meer
 • Clinics

  De deelnemers van het 24 uurs event inspireren collega’s met hun ervaringen, inzichten en nieuwe manieren van werken.

  Bekijk meer
 • Ontzorgfestival

  De ParticipatieKliniek trekt binnenkort door het land met het Ontzorgfestival. Ervaar en beleef hoe het is om oud te zijn. Gewoon bij jullie in huis (of in de achtertuin).

  Reis mee
 • Foto (diner)
 • Heppie Eppie

  Wat voor zorgtype ben jij? Speel de game Heppie Eppie, leer jezelf en elkaar een beetje beter kennen en maak de zorg nog een beetje mooier en leuker!

  Speel mee
 • Schrijf in

  Wil jij met je collega’s ervaren hoe het is om oud en cliënt te zijn? Schrijf je dan in voor het unieke 24-uurs event. Let op: er is nog beperkt plek!

  Schrijf je in!