Rondreizend Ontzorgfestival

Er is maar beperkt plek in de 24 uurs events van De ParticipatieKliniek. Dus niet iedereen kan (of durft) er heen. Daarom trekken we door het land met het Ont-zorgfestival. We kunnen ook bij jou in je organisatie komen. De kern van het festival zijn vijf ervarings-tenten waarin je beleeft hoe het is om oud en zorgafhankelijk te zijn. Dat is best pittig.

Hoe gaat het in z'n werk?

Je doorloopt een 2 uur durend programma met een groep van maximaal 40 deelnemers per keer. Dat kunnen verzorgenden en verpleegkundigen zijn, maar ook medewerkers van de facilitaire dienst, vrijwilligers, mantelzorgers en anderen uit je organisatie. Het festival kan 1 à 2 weken bij jullie staan.

Waar komen die tenten?

Daar is bij jullie vast wel een plekje voor te vinden. Binnen, of buiten in de tuin. Jullie draaien zelf het festival. Daarvoor zijn vrijwilligers uit je organisatie nodig. Zij krijgen een korte instructie zodat ze weten hoe ze collega’s kunnen raken en in beweging zetten.

Bij jullie?

Neem contact met ons op. Dan bespreken we de (on)mogelijkheden.

 • Wat is...?

  De ouderenzorg is sterk in verandering. Dat vraagt om een andere manier van (samen)werken. Welkom in De ParticipatieKliniek!

  Ontdek meer
 • 24 uurs event

  Hoe is het om oud en zorgafhankelijk te zijn? Dat ervaar je tijdens een onvergetelijk 24-uurs event in een leegstaand verpleeghuis in Megen.

  Bekijk meer
 • Foto (festival)
 • Clinics

  Deelnemers van het 24 uurs event inspireren collega’s met hun ervaringen, inzichten en nieuwe manieren van werken.

  Bekijk meer
 • Kleine Por

  Nieuwe wegen van (samen)werken ontdekken gaat in kleine stapjes. Een kwestie van durven en doen. Van uitproberen en ontdekken. Kleine Por kan je daartoe inspireren.

  Por ze
 • Heppie Eppie

  Wat voor zorgtype ben jij? Speel de game Heppie Eppie, leer jezelf en elkaar kennen en maak de zorg een beetje mooier en leuker!

  Speel mee