24 uurs events

Tijdens een uniek 24 uurs event leer je nieuwe wegen van je zelf, elkaar en de zorg kennen. Door te ervaren hoe het is om oud en zorgafhankelijk te zijn.

Stap in een onvergetelijke en buitengewoon leerzame ervaring. En ontdek (opnieuw) hoe de ouderenzorg leuker, mooier en beter kunt maken. Natuurlijk voor de mensen voor wie je zorgt, maar ook voor jezelf als zorgprofessional.

Benieuwd hoe het er aan toe gaat in De ParticipatieKliniek? Bekijk dit filmpje maar eens…

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer alle cookies om het te zien.

Kamers boeken?

Beschikken jullie over een leegstaande afdeling of locatie (met minimaal 12 kamers), dan kun je het 24 uurs-event van De ParticipatieKliniek in huis halen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden (en onmogelijkheden) te bespreken.

 • Wat is...?

  De ouderenzorg is sterk in verandering. Dat vraagt om een andere manier van (samen)werken. Welkom in De ParticipatieKliniek!

  Ontdek meer
 • Clinics

  De deelnemers van het 24 uurs event inspireren collega’s met hun ervaringen, inzichten en nieuwe manieren van werken.

  Bekijk meer
 • Ontzorgfestival

  De ParticipatieKliniek trekt binnenkort door het land met het Ontzorgfestival. Ervaar en beleef hoe het is om oud te zijn. Gewoon bij jullie in huis (of in de achtertuin).

  Reis mee
 • Foto (diner)
 • Heppie Eppie

  Wat voor zorgtype ben jij? Speel de game Heppie Eppie, leer jezelf en elkaar een beetje beter kennen en maak de zorg nog een beetje mooier en leuker!

  Speel mee
 • Schrijf in

  Wil jij met je collega’s ervaren hoe het is om oud en cliënt te zijn? Schrijf je dan in voor het unieke 24-uurs event. Let op: er is nog beperkt plek!

  Schrijf je in!