Heppie Eppie

Hoe kun je jezelf en je bewoners blij maken? Speel de game en je ontdekt het. Download de app Heppie Eppie en ga uitdagingen aan. In de game leer je jezelf en elkaar beter kennen en maak je ondertussen de zorg een beetje mooier, leuker en beter.


Tussen de uitdagingen door krijg je vragen over jezelf en je werk. Over hoe jij je werk ervaart, bijvoorbeeld. Maar ook wat je van de uitdagingen vindt. De informatie die dat oplevert, gebruiken we voor wetenschappelijk onderzoek. Wees gerust: alles is anoniem.

Speel mee!

Download Heppie Eppie in de app-stores, ga de uitdagingen aan en verdien super heppie vette filmpjes!

De app is geschikt voor Android én iOS apparaten.

Ga samen de uitdaging aan!

Nog leuker is om Heppie Eppie met je collega’s te spelen.
Download deze poster, hang hem op bij het koffiezetapparaat en
ontdek wat voor zorgtypes er in jouw team zitten.

Klik op de poster om hem te downloaden en uit te printen.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer alle cookies om het te zien.

Deel deze pagina!

 • Bekijk het!

  Ben jij ook trots op je werk? Op wat jij betekent voor mensen in de laatste fase van hun leven? En op wat zij betekenen voor jou? Neem het op, maak een vlog!

  Vlog mee
 • Foto (broeders)
 • Mooie verhalen

  De ouderenzorg zit boordevol verhalen. Mooie verhalen, verdrietige verhalen, hilarische verhalen. Verhalen om te delen. Schrijf je mee?

  Lees mee
 • Kleine Por

  Nieuwe wegen van (samen)werken ontdekken gaat in kleine stapjes. Een kwestie van durven en doen. Van uitproberen en ontdekken. Kleine Por kan je daartoe inspireren.

  Por ze
 • 24 uurs event

  Hoe is het om oud en zorgafhankelijk te zijn? Dat ervaar je tijdens een onvergetelijk 24-uurs event in een leegstaand verpleeghuis in Megen.

  Bekijk meer
 • Ontzorgfestival

  De ParticipatieKliniek trekt binnenkort door het land met het Ontzorgfestival. Ervaar en beleef hoe het is om oud te zijn. Gewoon bij jullie in huis (of in de achtertuin).

  Reis mee