Welkom bij de Mankementenbalie

Veel zorgorganisaties en zorgprofessionals willen de befaamde mankementen van De ParticipatieKliniek kopen. Zodat zij medewerkers, collega’s en ook mantelzorgers en vrijwilligers zelf kunnen laten ervaren hoe het is om een oud en beperkt lijf te hebben.

De ParticipatieKliniek heeft daarom de online Mankementenbalie geopend!

Hoe werkt het?

Je kunt zelf een mankementenbox samenstellen. Een basisset voor een afdeling bestaat uit 10 slechtzichtbrillen (gespoten), 10 slechtgehoorkappen en 10 mitella’s. Deze set kun je desgewenst uitbreiden, bijvoorbeeld met enkelverzwaringen en  polsverzwaringen voor moeizame benen en armen.

Je kunt ook een compleet geriatrisch simulatiepak met speciale simulatiebril kopen. Daarin ervaar je een compleet oud lichaam.

Prijzen

Let op, prijzen zijn exclusief btw (21%) en verzendkosten.

Bestellen

Je kunt je bestelling doorgeven via een mail naar participeerbeheer@participatiekliniek.nl. Je ontvangt dan een factuur. Na betaling sturen wij je je persoonlijke mankementenbox toe.

Kan ik ook mankementen huren?

Nee, helaas is het op dit moment niet mogelijk op mankementen te huren.

Meer informatie?

Vraag het aan ParticipeerBeheerder Matthijs: matthijs@participatiekliniek.nl of 06-24581102.

Print de MankementenPrijzen!

Wil je intern nog even overleggen voordat je gaat bestellen? Print dan hier de MankementenPrijzen!

Deel deze pagina!

 • Bekijk het!

  Ben jij ook trots op je werk? Op wat jij betekent voor mensen in de laatste fase van hun leven? En op wat zij betekenen voor jou? Neem het op, maak een vlog!

  Vlog mee
 • Foto (broeders)
 • Mooie verhalen

  De ouderenzorg zit boordevol verhalen. Mooie verhalen, verdrietige verhalen, hilarische verhalen. Verhalen om te delen. Schrijf je mee?

  Lees mee
 • Kleine Por

  Nieuwe wegen van (samen)werken ontdekken gaat in kleine stapjes. Een kwestie van durven en doen. Van uitproberen en ontdekken. Kleine Por kan je daartoe inspireren.

  Por ze
 • 24 uurs event

  Hoe is het om oud en zorgafhankelijk te zijn? Dat ervaar je tijdens een onvergetelijk 24-uurs event in een leegstaand verpleeghuis in Megen.

  Bekijk meer
 • Ontzorgfestival

  De ParticipatieKliniek trekt binnenkort door het land met het Ontzorgfestival. Ervaar en beleef hoe het is om oud te zijn. Gewoon bij jullie in huis (of in de achtertuin).

  Reis mee